Digitális szilikon karóra fekete

690Ft (27 % áfával)

Sportos, LED -es kijelzőjű UNISEX, vízálló, digitális szilikonos karóra, mágneszárral. Ultravékony sportos design, mely ideális kerékpározáshoz, futáshoz, sportoláshoz egyaránt. A szíj méretre vágható. Több színben.

Az óra alapból karkötőként funkcionál. Az időt a gomb megnyomása után kb 10 másodpercig mutatja.

Kifutott

Compare
Cikkszám: 57039 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Sportos, LED -es kijelzőjű UNISEX, vízálló, digitális szilikonos karóra, mágneszárral. Ultravékony sportos design, mely ideális kerékpározáshoz, futáshoz, sportoláshoz egyaránt. A szíj méretre vágható.

 

Az óra felhelyezése:

Helyezze fel a csuklójára, majd állapítsa meg a pánt megfelelő méretét. A pánt nyomógomb felőli vége szabható, húzza le oldalirányba a mágneses rögzítő csatot, vágja méretre a pántot, majd helyezze vissza a csatot. A felhelyezett óra csatjai mágnesesen rögzülnek egymáshoz.

Beállítás, működés:

A nyomógomb rövid egymás utáni megnyomására a következő információk jelennek az órán: idő(óra/perc), dátum(hónap/nap), másodperc A beállításokhoz nyomja meg hosszan a gombot, a beállítandó érték villogva jelez. Nyomja meg röviden a gombot az érték változtatásához, a következő beállításhoz nyomja hosszan. Beállítás sorrendje: óra (P – délután, A – délelőtt), perc, év, hónap, nap

További információk

Tömeg 100 g
Szín:

Fekete

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Digitális szilikon karóra fekete” értékelése elsőként