+36-30-916-0589

Termékkategóriák

Kerámia bevonatos karácsonyi sütőforma, harang, 25 cm

800Ft (27 % áfával)

Kerámia bevonatos karácsonyi sütőforma harang, 25 cm. Anyaga: kerámia bevonattal ellátott acél. Magasság: 25 cm Szélesség: 17 cm Mélység: 3 cm Használható: gáz-, illetve elektromos sütőben. Tisztítása: semleges folyékony mosogatószerrel mossa el. Kerülje a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát.  

2 készleten

Leírás

Kerámia bevonatos karácsonyi sütőforma, harang, 25 cm

Anyaga: nemtapadó kerámia bevonattal ellátott acél
Mérete: 25*17*3 cm
Súlya: 150 g
Használható: gáz-, illetve elektromos sütőben.
Tisztítása: semleges folyékony mosogatószerrel mossa el. Kerülje a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát.
Ajánljuk: ünnepi sütés-főzéshez, karácsonyra, szülinapra, egyéb alkalmakra.

 

Miért válaszd ezt a formát?

  • Tökéletes karácsonyi ajándék: Legyen szó saját készítésű süteményről vagy ajándékba szánt finomságról, ez a forma garantáltan mosolyt csal mindenki arcára.
  • Kiváló minőség: A nemtapadó kerámia bevonatnak köszönhetően a sütemények könnyedén eltávolíthatók a formából, és nem égnek le.
  • Sokoldalú felhasználás: Használható gáz- és elektromos sütőben egyaránt.
  • Könnyű tisztítás: Semleges folyékony mosogatószerrel pillanatok alatt tisztítható.
  • Tartós és strapabíró: Az acél alapanyagnak köszönhetően hosszú éveken át hű társad lehet a konyhában.

Méretei:

  • Magasság: 25 cm
  • Szélesség: 17 cm
  • Mélység: 3 cm
  • Súly: 150 g

Használata:

A forma tökéletesen alkalmas sütemények, muffinok, pudingok és egyéb finomságok készítéséhez. Hagyd szabadjára a fantáziádat és készíts egyedi, emlékezetes süteményeket!

Tipp: Díszítsd a kész süteményt porcukorral, csokoládéval vagy színes díszekkel, hogy még ünnepibb legyen!

Ne habozz, szerezd be ezt a különleges formát és varázsolj el mindenkit

Gyümölcskenyér recept 25×17 cm-es formához:

Hozzávalók:

  • 100 g vaj (lágyítva)
  • 100 g cukor
  • 2 tojás
  • 100 g reszelt répa
  • 100 g liszt
  • 1/2 teáskanál sütőpor
  • 1/4 teáskanál szódabikarbóna
  • 1/4 teáskanál fahéj
  • 1/8 teáskanál őrölt gyömbér
  • 1/8 teáskanál szerecsendió
  • 50 g aszalt gyümölcs (ízlés szerint)
  • 25 g dió (aprítva)

Elkészítés:

  1. A forma előkészítése: A formát vajazzuk ki és lisztezzük be alaposan.
  2. Nedves hozzávalók: A vajat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a tojásokat egyenként. Végül belekeverjük a reszelt répát.
  3. Száraz hozzávalók: A lisztet a sütőporral, szódabikarbónával és fűszerekkel elkeverjük.
  4. Összeállítás: A száraz hozzávalókat óvatosan a nedveshez keverjük, majd hozzáadjuk az aszalt gyümölcsöket és a diót.
  5. Sütés: A tésztát a formába öntjük és előmelegített sütőben 180°C-on kb. 45-50 percig sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy megsült-e.
  6. Hűtés: A sütőből kivéve hagyjuk a formában néhány percig hűlni, majd rácsra téve teljesen kihűtjük.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát, valamint tárolását az Ön számítógépén. Bővebb információ

A cookie-k használatára vonatkozó szabályokat a 2002/58/EC uniós irányelv rendelkezései alapján a magyar jogalkotó az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvénybe ültette át, mely így szól: “155. § (4) Egy előfizetőnek vagy felhasználónak elektronikus hírközlő végberendezésén csak az érintett felhasználó vagy előfizető világos és teljes körű – az adatkezelés céljára is kiterjedő – tájékoztatását követő hozzájárulása alapján lehet adatot tárolni, vagy az ott tárolt adathoz hozzáférni. “ Érdemes megemlíteni, hogy az idézett törvényt az elektronikus hírközlési tevékenységgel, valamint minden olyan tevékenységgel kapcsolatban kell alkalmazni, amelynek gyakorlása során rádiófrekvenciás jel keletkezik, továbbá alkalmazni kell a kereső- és gyorsítótárolás-szolgáltatást végző közvetítő szolgáltatók esetében is (lásd a jogszabály hatályát). A fentiekből következik, hogy a 155.§ (4) bekezdéseben meghatározott rendelkezést egy átlagos weboldal, vagy webshop üzemeltetése esetén nem kell alkalmazni. Létezik azonban egy uniós ajánlás, amely nem kötelező jogszabály Magyarországon, de iránymutatását érdemes figyelembe vennünk. Az Európai Unió Adatvédelmi Munkacsoportjának 2011-es és 2013-as munkadokumentuma ajánlást fogalmaz meg, miszerint cookie-k használata esetén kell-e hozzájárulást kérni, és ha igen, akkor az hogyan történjék jogszerűen. Ezek alapján: Nem szükséges hozzájárulás a következő cookie-k használatához: A jelszóval védett munkamenethez használt cookie (ez a cookie a felhasználó azonosítására szolgál az információs társadalommal összefüggő szolgáltatásba való belépés után; a felhasználó azonosítása ahhoz szükséges, hogy ne szakadjon meg a hírközlő hálózaton a szerverrel folytatott kommunikáció). A bevásárlókosárhoz használt cookie (az internetes áruházakban jellemzően ilyen típusú cookie-kal tárolják a felhasználó által (például a „kosárba” gomb megnyomásával) kiválasztott árucikkek hivatkozásait. Ez a cookie így feltétlenül szükséges a felhasználó által kifejezetten kért, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás nyújtásához). Biztonsági cookie-k (a biztonsági cookie-k elengedhetetlenek a 95/46/EK irányelv vagy más jogszabály által előírt biztonsági követelmények teljesítéséhez a felhasználó által kifejezetten kért, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás kapcsán. Az ilyen cookie-val például olyan egyedi azonosító hozható létre, amely lehetővé teszi, hogy az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás nyújtója hatékonyabban ismerhesse fel a visszatérő felhasználókat. E nélkül, vagyis ha a belépési kérés korábban nem látott eszközről érkezik, a rendszernek további biztonsági kérdéseket kell feltennie). forrás:http://net-jog.hu/2015/10/17/mi-a-helyzet-cookie-ugyben/

Close