Bio lánckenő olaj 1 liter

3.500Ft (27 % áfával)

GRANIT fűrészlánc kenő olaj BIO, növényi bázison alapkomponensekkel és lebomló adalékokkal kerül gyártásra, mivel a környezet és az egészség védelmében fontos az, hogy környezetbarát, biológiailag lebomló fűrészlánc közeg alkalmazása történjen, mely a talajt és talajvizeket ne szennyezze.
Alkalmazási terület:
GRANIT fűrészlánc-olaj BIO biológiailag gyorsan lebomló és nem tartalmaz mérgező anyagokat. Használható motorfűrész láncok kenésére a mező- és erdőgazdaságban, a fafeldolgozó iparban, kertépítésben, magáncélokra a favágásban, gallyazásban, vágásban, aprításban kerül alkalmazásra.
Alkalmazási terület:
A különösen kemény fafajták magasabb követelményeket támasztanak a lánckenő olajokkal szemben. A minőségi alapolajoknak és a hatékony adalékoknak köszönhetően mindezen követelményt a GRANIT lánckenő olaj minden tekintetben teljesíti. Az olajban ásványi formában megtalálható speciális adalékok növelik a láncok élettartamát. Elsősorban a mező- és erdőgazdaság, a kertészet és a fakitermelés területein fák kivágása, darabolása, gallyazása és bevágása során, különösen a kemény fatípusok esetén használt láncfűrészek kenésére alkalmazható.
Motorfűrészek gyártói
– DOLMAR – STIHL – SOLO – PARTNER – HOMELITE – MC CULLOCH – etc
Jelölés:
biológiailag lebomló, ásványi olaj mentes fűrészlánc közeg
Kiszerelés:1 liter
Tömeg:992 g

Tartjuk készleten, de jelenleg elfogyott

Compare