TP-LINK TL-PB20100 20100mAh power bank

12.600Ft (27 % áfával)

– Kapacitás: 20100mAh.
– Bemenet: 5 VDC / 2.4A.
– Kimenet: max. 5 VDC / 2.4A csatlakozónként, max. 5 VDC / 3 A összesen.
– 1 db Micro USB port.
– 2 db USB 2.0-s port.
– 6 db állapotjelző LED.
– 1 gomb az akkumulátor töltöttségének kijelzéséhez.
– Zseblámpa funkció.
– Méret: 61.2mm x 22.4mm x 150mm.
– Súly: 344g.

Kifutott

Compare
Cikkszám: 116767 Kategória:

Leírás

Még erősebb, prémium LG akkucella

Minden újratölthető akkumulátor korlátozott élettartammal rendelkezik és a rendelkezésre álló kapacitás hideg időben csökken.
Az Ally sorozatú hordozható töltők a kiváló LG akkucellák a fejlett akkumulátor technológiát kihasználva csökkentik a töltő “öregedését”, ezzel is maximalizálva annak élettartamát és kapacitását megtartva hideg időben is.

Egy is elég

A TL-PB20100 hatalmas kapacitással, 20100 mAh teljesítménnyel rendelkező hordozható töltő az Ally sorozatból.
Az ultra nagy kapacitás együtt jár a magas energiahatékonysággal, ami nagyobb teljesítményt és többszöri feltöltési lehetőséget biztosít minden eszközének. A TL-PB20100 elegendő teljesítményt nyújt minden körülményhez, még egy hosszú utazáshoz vagy egy családi összejövetelhez is.

iPhone SE 10,5 töltés

iPhone 6s 8,7 töltés

Galaxy S7 5,7 töltés

iPad Pro 9.7” 2,3 töltés

Két rugalmas kimeneti port

A TP-LINK Smart Charging technológia segítségével a TL-PB20100 mindkét kimeneti portja intelligensen képes beállítani a töltési teljesítményt a csatlakozott eszközhöz igazítva. Ezek a rugalmas kimeneti portok úgy lettek kialakítva, hogy képesek legyenek ultragyors töltési teljesítményt biztosítani akár a nagyobb akkumulátorral rendelkező tabletek számára is, de arra is képes, hogy a kisebb akkumulátorral rendelkező eszközök számára is biztonságos töltést nyújtson.

65%-kal gyorsabb töltés

Minél kevesebb a töltési idő, annál többet tud kihozni készülékéből! A TP-Link Smart Charging technológiájának és az 5V/2,4A ultragyors töltési sebességnek köszönhetően a TL-PB20100 akár 65%-kal gyorsabban tölt és 40% töltési időt képes megtakarítani. Egy iPhone 6S Plus 150 perc alatt éri el a teljes töltöttséget TP-Link Smart Charging segítségével, míg eredeti Apple töltőjével ez 250 percet is igénybe vehet.*

* A pontos töltési idő a tényleges helyzet függvényében változhat

Extra gyors töltési sebesség 50%-kal kevesebb töltési idő alatt

Támogatva a 5V/2,4A újratöltési sebességet, a TL-PB20100 gyorsan tud újratöltődni üres állapotról teljes kapacitásra. Ugyanekkor más 15000 mAh hordozható töltők az 5V/1A újratöltési sebességet támogatják csak, és több időre van szükségük a teljes kapacitás eléréséhez.

* A pontos töltési idő a tényleges helyzet függvényében változhat

LED zseblámpa

A beépített zseblámpa jól jön a házon kívüli és a szabadtéri tevékenységeknél.

Biztonságos és megbízható energiaforrás

Az Ally sorozatú hordozható töltők a legújabb biztonsági funkciókat egyesítik, hogy védjék készülékeit és a hordozható töltőket a rövidzárlat, a túlfeszültség, az áramingadozás, a túltöltés, a kisülés és a túlmelegedés ellen.

Megnövelt kompatibilitás

ompatibilis iOS, Android, Windows rendszerekkel működő és a legtöbb USB-töltésű készülékkel, a nagy akkumulátorral rendelkező eszközöltől kezdve (tablet) az apró akkumulátorral rendelkező eszközökig (mp3 lejátszó).

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TP-LINK TL-PB20100 20100mAh power bank” értékelése elsőként