TP-LINK UH400 Hordozható hub, USB 3.0

5.400Ft (27 % áfával)

– VIA VL812 chipset.
– 4 db USB 3.0 csatlakozó kimenet.
– 1 db A típusú USB 3.0 csatlakozó bemenet.
– Windows, Mac OS X és Linux rendszerekkel is kompatibilis.
– Méret: 71 mm x 71 mm x 16.6 mm.

Engedélyezett utánrendelésre

Compare
Cikkszám: 115687 Kategória:

Leírás

Az UH400 egy hordozható 3.0 USB hub, amihez csatlakoztathatja az összes hordozható eszközét villámgyors adatátvitellel, amely elérheti az akár 5 Gb/s sebességet is, így 10-szer gyorsabb, mint a 2.0 USB szabvány. A felhasználók egyszerre csatlakoztathatják, és futtathatják 4 db USB-alapú eszközüket, mint USB pendrive, egér, nyomtató, külső merevlemezek, okostelefonok töltője / szinkronizáló kábelek és még sok minden mást.

Egyszerre 4 készülék

A 3.0 USB hub segítségével a felhasználók szabadon csatlakoztathatnak akár 4 eszközt egy időben. Ezzel bővíthető a felhasználók rendelkezésére álló USB portok száma azon felül, amivel a laptopok és a számítógépek korlátozott számban rendelkeznek. A felhasználók választhatják, hogy több USB hubot csatlakoztatnak egymáshoz, hogy tovább növeljék a lehetőségeiket.

Az átviteli sebesség akár 5 Gb/s,

ami 10x gyorsabb
mint a 2.0 USB szabvány
A gyors adatátviteli sebesség teljes körű hozzáférést biztosítja az eszköznek a rendkívül jól alkalmazható adatmegosztás terén. Lelje örömét a számítógép/laptop és az összes hordozható eszköz közötti nagy sebességű megosztásban.

Ultra kompakt kivitelezés

Az UH400 3.0 USB hub egy nagyon is hordozható eszköz, amely kompakt, pihekönnyű kivitelezése révén alkalmas adatmegosztásra, töltésre vagy szinkronizálásra, bármerre is jár.

Nincs szükség driverre

A készüléket a dobozból kivéve, már használhatja is. A felhasználóknak csak csatlakoztatnia kell az USB hubot egy számítógéphez/laptophoz, mindenhez nem kell újraindítani a rendszert vagy drivert telepíteni.

* Megjegyzés
A 2,4 GHz-es vezeték nélküli eszközök adapterei, mint billentyűzet vagy egér a 3.0 USB eszközök közelsége miatt nem feltétlenül működnek. Ilyen esetben ajánlott 2.0 USB csatlakozást használni.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TP-LINK UH400 Hordozható hub, USB 3.0” értékelése elsőként