Liziczai Éva Máriát eltűnés miatt keressük

Liziczai Éva Máriát eltűnés miatt keressük
Az 59 éves veszprémi nő lakásáról ismeretlen helyre távozott.

A Veszprémi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az 19010/4142/2016. általános számon körözési eljárást folytat Liziczai Éva Mária eltűnése miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint az 59 éves hölgy 2016. május 11. napján 16 óra körüli időben veszprémi otthonából távozott, azóta nem ment haza, életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig eredményre nem vezettek. Liziczai Éva Mária körülbelül 167 centiméter magas, 53 kilogramm, sovány testalkatú, vállközépig érő, szőkésbarna hajú. Arca jobb oldalán az arccsont alatt egy centiméteres heg található. A keresett nő általában csak egyik fülében visel fülbevalót. Az eltűnt személy utoljára fekete bőrdzsekit, derékig érő fekete mintás pulóvert, testhez álló világoskék szövetnadrágot, fekete szegecses övet, valamint fekete műbőr félcipőt viselt, valamint volt nála egy többzsebes zipzáras válltáska.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható hölgyet felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-88/428-022-es telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen, a nap 24 órájában hívható, 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Liziczai Éva Máriát eltűnés miatt keressük