Jól szórakoztak az óvodások öröméért (videóval)

Huszadik alkalommal tartotta jótékonysági bálját az Óvodás Gyermekekért Alapítvány szombaton, november 5-én a Kaszinó színháztermében. Mint a szervező nevében mondott köszöntőjében  Major Beáta óvónő jó szórakozást kívánt minden megjelent szülőnek, támogatónak. Köszöntötte dr. Horváth József alpolgármestert, dr. Jáger László címzetes főjegyzőt, az önkormányzat munkatársait, az óvodavezető-helyetteseket. Elmondta, hogy az idén is sok értékes tombolatárgyat ajánlottak fel a támogatók. A tombolán befolyt teljes összeget és a batyus bál bevételét az óvodás gyermekek személyiségfejlődését segítő, egészségét, biztonságát védő eszközök beszerzésére, sportszerek vásárlására, rendezvények szervezésére fordítják.
– Kívánom, érezze mindenki olyan jól magát ma este, amilyen vidáman telnek  a gyermekek napjai az óvodában – fogalmazta meg jókívánságát Major Beáta.
Az önkormányzat nevében dr. Horváth József elmondta, szép hagyomány, hogy az alapítvány minden évben megszervezi a bált, támogatokat szerez, azért tevékenykedik, hogy minél többet tudjon nyújtani az óvodás gyermekeknek.
A köszöntőt követően Major Beáta bejelentette a meglepetést, a salsa táncosok műsorát. A kezdő csoport tagjai a két műsorszámmal kiváló hangulatot teremtettek. Amikor bejelentették, hogy a harmadik számot a közönséggel együtt szeretnék előadni, sokan azonnal felálltak és beálltak a színpad előtti körbe. Rövid próbát követően megszólalt a zene. A tánc olyan jól ment, mintha hetekig gyakoroltak volna. A végén percekig zúgott a taps.
A bál jó hangulatáról a devecseri Adrenalin zenekar gondoskodott. Éjfélkor kezdődött a tombolasorsolás. Hosszú ideig tartott, mire minden ajándék gazdára talált. A tárgyakon kívül ajándék volt az együtt töltött vidám este, és az, hogy hozzájárulhattak ahhoz, hogy a kicsinyek jobban érezzék magukat az óvodában.