Kikapott Ajkán a Veszprém

Szoros küzdelemben ugyan, de alul maradt a TELEKOM VESZPRÉM II. csapata a KK AJKA csapatával szemben a szomat este tartott bajnoki mérkőzésen. 

A KK Ajka csapata a Telekom Veszprém II-es számú csapatát fogadta szombat este a városi sportcsarnokban. A mérkőzés előtt Poór Tamás vezetőedző elmondta, hogy szoros küzdelemre, gyors játékra lehet számítani. Látta már Éles József  növendékeit játszani, magas szinten űzik a kézilabdát a srácok.  Tamás szavai a mérkőzésen be is igazolódtak, szinte végig vezetett a hazai csapat, igaz 1-2 gólnál nem sikerült nagyobb különbséget elérni. A félidő 11-11 es döntetlennel és egy ajkai sérüléssel ért véget. Pavelka Zsolt egy védekezésben annyira megsérült, hogy a pályaorvos, nagyon nehezen tudta a vérzést elállítani neki, így ő a II. játékrész a kórházban töltötte, összekellett varrni a szeme alatt. Így a II. játékrészben a hazaiaknak Zsolt nélkül döntetlenről kellett elbillenteni a mérleg nyelvét ami bizony néha a vendégek sikerült 3x 4x is sikerült átvenniük a vezetést, igaz a Veszprém ehhez elég kamikáze taktikát választott, a támadásoknál kihozták a kapus. A hazaiakat ez nem állított meg így az utolsó hazai időkérés után végül 4 góllal megnyerték a mérkőzést.

A játék végén a veszprémi csapat edzője szűkszavúan ugyan, de nyilatkozott lapunknak- Jól játszottak az ajkaiak, bajnokesélyes a csapat.

Le Belier KK Ajka – Telekom Veszprem II. 27-23