Meghalt egy autóját tolvajtól védő fiatal nő

Autójának védelme közben meghalt egy 24 éves nő csütörtök késő éjjel Gödöllőn – adta hírül Facebook-oldalán a város pénteken.

A tájékoztatás szerint egy fiatal nő, a 24 éves B. Zsófia este tíz óra után hazaérkezett, kiszállt a kocsijából, hogy kinyissa a kaput. Ezt az alkalmat kihasználva egy ismeretlen tettes el akarta lopni a járó motorú autót, beugrott a kocsiba és kitolatott a vízelvezető árok hídjáról.
A nő próbálta megakadályozni a lopást, de az elkövető az autóval elsodorta, majd a járművel becsúszott az árokba. Az autó tulajdonosa beszorult a kocsi alá, és a helyszínen életét vesztette. A tettes elmenekült.
A rendőrség az önkormányzatot arról tájékoztatta, hogy még az éjszaka folyamán nagy erőkkel vonult a helyszínre, ahol szinte a teljes blahai városrészt lezárták. Az esetnek 8-9 tanúja van, akiket meghallgatnak. A nyomozás nagy erőkkel zajlik – írta az önkormányzat.
Sajtóhírek szerint az áldozat a Turay Ida Színház munkatársa volt.
Darvasi Ilona, a teátrum igazgatója szintén megemlékezett Facebook-oldalán az esetről. Mint írta: egy napsugárral kevesebb a Földön, egy csillaggal több lett az égen.
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság későbbre ígért tájékoztatást az esetről.

forrás: MTI

Elfogták a 35 éves férfit, aki a gyanú szerint felelős a fiatal nő haláláért ( az elfogáskor készült videóval)