Felismerhetetlen lett a Suzuki, mindenki megsérült

Frontálisan ütközött két személyautó a devecseri Miskei úton. Az ütközés akkora volt, hogy az egyik autóban utazó két ember beszorult a roncsok közé, őket a mentéshez riasztott ajkai hivatásos tűzoltók szabadították ki.

A baleset hétfő kora délután, 17 óra előtt nem sokkal Devecserben a Miskei utcában történt. Ahol információink szerint  egy 20 éves helyi férfi által vezetett Suzuki Swift személygépkocsi Pusztamiske irányából közlekedett. Úgy tudjuk, hogy az előzetes adatok arra engednek következtetni, hogy a  sebességét nem az út vonalvezetéséhez választotta meg és egy jobbra ívelő útkanyarulatban hirtelen fékezést követően nekiütközött a szemből érkező 71 éves győri férfi által vezetett és az előtte haladó autóbusz előzését befejező Opelnak.

Információink szerint a Suzukiban mindenki megsérült. A három utas közül egy életveszélyes, egy súlyos és egy könnyű sérüléseket szenvedett. A balesetet okozó sofőrt is súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A balesethez a füredi légi mentőket is riasztották, akik egy sérültet szállítottak el a helyszínről.

 

fotó:facebook